Een schilderij en een mooi contact

400 jaar Adriaan Pauw, een kunstwerkwedstrijd, een knap gemaakt schilderij en digitaal meedoen. Dit zijn de ingrediënten van een mooie wehelpen match.

Dhr. De Vries (85) wilde met zijn schilderij graag meedoen met de wedstrijd. Daarvoor moest hij zijn inzending, fotograferen en digitaal versturen. "Dat lukte mij niet, want zo goed ben ik niet met computers. Jammer, want ik wilde wel graag meedoen met mijn schilderij van het Oude Slot. Gelukkig kreeg ik een tip van Anky, bij De Pauwehof: vraag het aan WeHelpen Heemstede. Dat heb ik gedaan. Evelyn, de mevrouw die mij kwam helpen heeft mooie foto's gemaakt en die voor mij ingestuurd. En nu hangt mijn schilderij als een van de genomineerde inzendingen in de gang van het Raadhuis!"

Inmiddels is de tentoonstelling afgelopen en hangt het schilderij weer bij dhr. De Vries thuis. "Ja, Evelyn heeft het schilderij niet alleen gefotografeerd, maar ook geregeld dat het bij het Raadhuis kwam. En na een paar weken ook weer voor mij opgehaald en bij mij thuis gebracht!"

{##}