"Wie rijdt met mij naar de tandarts?"

18 juli 2019
"Iedereen is wel eens eenzaam", zegt ze. "Maar contact leggen zit ook in de kleine dingen."

'Tummers' nu ook WeHelpen Heemstede Ontmoetingsplek

15 juli 2019

Werd er eerder meegedaan met een actie voor de bijen van imker Pim en koek gebakken voor Team Gijs, nu doet Tummers mee met WeHelpen Heemstede door een ontmoetingsplek te bieden. "Want als je bijna 100 jaar in Heemstede zit", zegt eigenaar Ritchie, "doe je natuurlijk aan zoiets moois voor Heemstede mee!"

´Plein 1´ ook WeHelpen Heemstede Ontmoetingsplek

3 juli 2019

"Wij zijn eigenlijk al een ontmoetingsplek voor jong en oud in Heemstede", zeggen Caroline en Sabrina van Plein 1. "Dus logisch dat we ook een WeHelpen Heemstede Ontmoetingsplek willen zijn!  Het is echt een mooi initiatief, dat heel goed past binnen de opzet van Plein 1"

Plein1 is een laagdrempelige en voor alle Heemsteedse inwoners toegangklijke accomodatie op Julianaplein 1. Iedere dag ...

WeHelpen Heemstede Ontmoetingsplek 'De Heerlijkheid'

3 juli 2019

Als de foto gemaakt is, hangt eigenaresse Barbara van Os het WeHelpen Heemstede bordje meteen op een mooie plek bij de deur, goed zichtbaar voor iedereen die een kop koffie komt drinken. 
"Zo'n mooi initiatief! Dat moet goed opvallen. Heb je ook nog flyers? Dan leggen we die ook neer."

Net als bij de andere ontmoetingsplekken hebben de ...

WeHelpen Ontmoetingsplek 'Bakker van Maanen'

3 juli 2019

'Betrokken bij de buurt, dichtbij en toegankelijk. Noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen... wij noemen het onze oren en ogen open houden voor de omgeving om ons heen. Wij zijn ons bewust van onze rol in de buurt en willen daar graag ons steentje aan bijdragen.'
'Dat is wat Bakker van Maanen wil zijn', staat op hun website.

Niet vreemd ...