Vrijwilliger gespreksgroep

Categorieën:
gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilliger gespreksgroep

Algemene informatie
In Bosbeek gaan we van start met een gespreksgroep op gaan we in Bosbeek eens in de maand op donderdag van 10:00-11:30. We merken dat er behoefte is aan een praatgroep, vooral nu in deze tijd, maar ook als straks alles weer ‘normaal’ wordt. Er zijn bewoners die behoefte hebben aan diepgang en zoeken iemand die deze groep (samen met een medewerker) zou willen begeleiden.

Wie ben jij?
Ben je invoelend, begrijp je de behoefte aan diepgang, maar heb je ook het inzicht om te begrijpen waar die diepte stopt voor onze bewoners en heb je affiniteit met maatschappelijke en levensbeschouwelijke thema’s? Het is belangrijk dat je empathisch bent en over gespreksvaardigheden beschikt. De bewoners hebben behoefte aan een open en prettig contact, dus zo zal je door hen ook ontvangen worden. Het is fijn als je hierbij aan kunt sluiten.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering
• Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

gepubliceerd: 23 februari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.