Vrijwilliger interieur en aquarium

Categorieën:
huishouden, klussen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilliger interieur en aquarium

Algemene informatie
Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en praktisch aan de slag te gaan? Locatie Bosbeek zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met cliënten kun appartement op te ruimen en schoon te maken. Op Bosbeek wonen onder andere mensen die nog redelijk zelfstandig wonen, maar een beetje ondersteuning nodig hebben om hun spulletjes op te ruimen en af te stoffen. Ook is er een gezamenlijk aquarium dat eens per maand schoongemaakt moet worden. Bewoners vinden het leuk om dit te doen, maar ook daarbij zoeken we iemand die ondersteuning kan bieden.

Wie ben jij?
Jij bent geduldig, kunt je inleven in een ander en vindt het leuk om iemand te helpen. Je kunt initiatief tonen, maar ook mensen motiveren en stimuleren om zelf iets te doen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en houdt van een gezellig praatje.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering
• Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

gepubliceerd: 23 februari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.