Vrijwilligerswerk dat bij jóu past!

Categorieën:
gezelschap, hobby, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilligerswerk dat bij jóu past!

Algemene informatie
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende plek om vrijwilligerswerk te doen? Misschien weet je al helemaal wat bij jou past, of misschien ben je je juist aan het oriënteren? Wij maken graag kennis om te kijken waar en hoe we jouw talenten kunnen inzetten ten behoeve van onze bewoners. Er is altijd iets dat bij jou past…

Wie ben jij?
We vinden het belangrijk dat vrijwilligers bij Stichting Sint Jacob de wensen en behoeften van onze bewoners centraal zetten in hun vrijwilligerswerk. Je bent geduldig en kunt je inleven in de ander. Misschien houdt je ervan om nieuwe initiatieven op te zetten of vind je het juist fijn om aan de sluiten bij een lopende activiteit. Dat maakt voor ons niet uit! Graag maken we eens kennis onder het genot van een lekker kopje koffie op één van onze acht locaties in Haarlem of Heemstede.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering
• Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

aangepast: 23 februari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.