Vrijwilliger om mee te ontbijten

Categorieën:
gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Vrijwilliger om mee te ontbijten

Geniet jij als onze bewoners genieten? Een lekker ontbijtje, met zorg gemaakt… Daar kijken zij naar uit en is een goed begin van de dag!

Op de Beuk wonen ruim 30 cliënten die behoefte hebben aan een veilige thuisomgeving. Daarom wonen zij op een gesloten afdeling. Door hun dementie zijn ze soms de weg kwijt, verdwalen ze snel en is het belangrijk dat zij in hun vertrouwde omgeving nabijheid ervaren. Vind jij het leuk om gezellig samen met hen te ontbijten, dan horen we graag van jou!

Onze bewoners hebben altijd begeleiding nodig, hetzij doordat ze soms vergeten waar ze zijn en anderen hebben hulp nodig bij het eten. Dat zijn dingen waar jij je hand niet voor omdraait. Door jouw geduld en inlevingsvermogen draag je bij aan een positieve start van de dag.

We zoeken iemand met geduld en inlevingsvermogen in ouderen. Daarnaast is een lichte affiniteit met zorgtaken van belang omdat je soms mensen zal kunnen helpen met de maaltijd. Wat het meest van belang is, is liefde voor onze bewoners.

Je komt in een leuk team te werken waarbij je echt bijdraagt aan een fijn begin van de dag. De werkzaamheden zijn afwisselend en geen dag is hetzelfde. Je hebt de mogelijkheid om door tijd en aandacht echt contact te maken met bewoners. Als je de Nederlandse taal wilt leren is daar ook mogelijkheid toe.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Maaltijdvergoeding tijdens meer dan 4 uur aaneengesloten vrijwilligerswerk op locaties met een restaurant
• Verzekering tijdens de uitvoering van je vrijwilligerswerk
• Waarderingenbeleid
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering

Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

aangepast: 11 februari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.