Vrijwilligers zagen op het Naaldenveld Een leuke werkdag in de natuur!

Wanneer:
18 januari 2020
Tijdsduur:
4 uur, 30 minuten
Trefwoorden:
gezelschap, klussen, tuinieren
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilligers zagen op het Naaldenveld Een leuke werkdag in de natuur!

IVN Zuid-Kennemerland organiseert werkdagen in de natuur. Vrijwillig natuuronderhoud waarbij vele handen licht werk maken. Samen werken aan natuur en landschap, samen werken in/met een leuke enthousiaste groep natuurvrijwilligers.

Zagen in het Naaldenveld

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert samen met Landschap Noord-Holland zaterdag 18 januari een leuke werkdag in natuurgebied Het Naaldenveld in Aerdenhout. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns zagen. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen!
Het Naaldenveld is een ruig binnenduin dat in beheer is bij het Landschap Noord-Holland. Het is een bultig, ruig bosterrein met veel ondergroei, veel eiken en andere bomen, die voor een prettige wildernis zorgen. Met 14 ha is het niet groot. Toch kun je in dit gebied met een geheel eigen karakter terecht voor een heerlijke korte duinwandeling.

We gaan aan de slag met het verwijderen van opschot van esdoorn met takkenscharen en zagen. Zo zorgen we ervoor dat boomsoorten als eiken meer ruimte krijgen. Om de natuurwaarde van Naaldenveld verder te vergroten helpen wij mee met dit onderhoudswerk. Natuurliefhebbers die het leuk vinden om in de natuur aan de slag te gaan zijn van harte welkom!

Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Wij zorgen voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie! Verzamelen voor deze leuke werkdag is om 9.30 uur op de kleine parkeerplaats bij de ingang aan de Naaldenveldweg te Aerdenhout. De werkdag duurt tot 14.00 uur. Informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 en aanmelden graag via marcmargriet@hetnet.nl . Of kijk op www.ivn.nl/zk We maken er een leuke dag van!

aangepast: 14 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.