Vrijwilliger creatieve club

Categorieën:
activiteiten
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Vrijwilliger creatieve club

Op locatie Bosbeek zoeken we een vrijwilliger die creatief is en zijn creativiteit wil gebruiken om samen met bewoners mooie dingen te maken. Ieder talent is welkom, van schilderen tot haken. Of gewoon met papier aan de slag? Ook dat kan!

Het werken met onze bewoners is een hele uitdaging! Iedereen is verschillend, met eigen achtergrond, wensen en vaardigheden. Soms kan iemand goed zeggen wat hij wil en kan, soms is het zoeken naar talenten die door de leeftijd niet meer altijd zichtbaar zijn. Maar altijd met veel plezier, humor en creativiteit!

Zelfstandigheid, (een beetje) creativiteit, inlevingsvermogen en humor zijn belangrijke eigenschappen om te bezitten. Ook is het belangrijk dat je samen kunt werken met anderen.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
- Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
- Maaltijdvergoeding tijdens meer dan 4 uur aaneengesloten vrijwilligerswerk op locaties met een restaurant
- Verzekering tijdens de uitvoering van je vrijwilligerswerk
- Waarderingenbeleid
- Reis- en onkostenvergoeding
- Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
- Bijscholing en deskundigheidsbevordering


Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.
We hopen van je te horen!
Groetjes, Hedwig, Renske en Shanna

aangepast: 11 februari 2020
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.