Vrijwilliger klassieke muziek

Trefwoorden:
muziek luisteren, ouderen, zingen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwilliger klassieke muziek

Samen met een leuk team collega's geef je vorm aan het luisteren naar en beleven van klassieke muziek!

Geniet jij van het luisteren naar klassieke muziek? Onze bewoners zeker! Een veelgeliefde activiteit is dan ook het samen luisteren naar en beleven van muziek. Vindt jij het leuk om, samen met anderen, deze activiteit te begeleiden dan is deze vacature zeker iets voor jou. Vooraf wordt een programma samengesteld, bewoners gehaald en samen naar muziek geluisterd. Ook wordt er gezellig een kopje koffie of thee met elkaar gedronken. Na afloop wordt iedereen weer teruggebracht naar appartement.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je zelf van muziek houdt. Samenwerken is belangrijk, maar ook zelfstandig vorm kunnen geven aan de activiteit. Omdat onze cliënten zich ieder op een andere manier uiten is het belangrijk dat je ook hebt voor (non)verbale communicatie. We zoeken iemand die geduldig en flexibel is en aansluiting weet te vinden bij de ouderen.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
- Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
- Reis- en onkostenvergoeding
- Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
- Bijscholing en deskundigheidsbevordering

Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.
We hopen van je te horen!
Groetjes, Hedwig en Renske

aangepast: 7 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.