Schildervrijwilliger

Trefwoorden:
gezelschap, schilderen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Schildervrijwilliger

Onze bewoners vinden het heerlijk om te schilderen, jij ook? Deel jullie talenten!

Elke donderdagochtend is het creatieve ochtend op Bosbeek. Van alle afdelingen komen bewoners bij elkaar om te schilderen en hun creativiteit de vrije loop te laten. Iedereen werkt aan zijn eigen project en maakt noemenswaardige kunt! Vindt jij het leuk hierbij te helpen? Niet alle bewoners kunnen nog wat zij vroeger konden. Help jij hen mee deze activiteit te laten slagen? We vinden het fijn als je een keus maakt voor één van beide locaties, maar je bent ook bij beiden welkom.

Enige creativiteit is belangrijk, maar nog belangrijker is dat jij ook hebt voor de bewoner. Daar waar iemand het nodig heeft weet jij te stimuleren en soms help je een handje mee. Inlevingsvermogen, geduld en feeling met onze doelgroep zijn belangrijke eigenschappen.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
- Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
- Reis- en onkostenvergoeding
- Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
- Bijscholing en deskundigheidsbevordering

Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.
We hopen van je te horen!
Groetjes, Hedwig en Renske

aangepast: 8 oktober 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.