Welzijnsvrijwilliger

Trefwoorden:
gezelschap, aandacht, ouderen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Welzijnsvrijwilliger

Heb jij oog voor welzijn? Zie jij onze bewoners en weet je aansluiting te vinden bij hun wensen?

Voor diverse woonzorglocaties van onze Stichting zijn wij op zoek naar welzijnsvrijwilligers. Jij hebt tijd en aandacht voor onze bewoners en weet aan te sluiten bij hun wensen en behoeften. Dat kan door van gewone activiteiten een waardevolle activiteit te maken. Samen koffie drinken, het gesprek voeren over alledaagse dingen, eten met beleving, wandelen, een spelletje doen of wat de dag brengt. Welzijn is voor ons zichtbaar in alle contactmomenten met onze bewoners. Weet jij die aansluiting te vinden?

Wij vragen van jou dat je oprechte belangstelling voor onze bewoners hebt, dat je kunt observeren en aansluiting kunt vinden bij de ander. Ben jij rustig, geduldig en bezit je creativiteit? Deze vaardigheden zijn belangrijk in de omgang met bewoners. Omdat geen enkele dag hetzelfde is en de vraag elke dag anders kan zijn, is het belangrijk dat je flexibel bent in de uitvoering van je taken.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wij bieden jou:
- Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
- Reis- en onkostenvergoeding
- Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
- Bijscholing en deskundigheidsbevordering

Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app ons gerust! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.
We hopen van je te horen!
Groetjes, Hedwig en Renske

aangepast: 8 oktober 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.